با میانجی‌گری آمریکا، لبنان و اسرائیل اختلافات مرزی را بررسی می‌کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۸۴۷۹

با میانجی‌گری آمریکا، لبنان و اسرائیل اختلافات مرزی را بررسی می‌کنند

لبنان و اسرائیل با میانجی‌گری آمریکا مذاکرات مرزی را آغاز می‌کنند، در حالی که تل‌آویو همچنان قطعنامه ۱۷۰۱ را نقض کرده است.
با میانجی‌گری آمریکا، لبنان و اسرائیل اختلافات مرزی را بررسی می‌کنند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از آکسیوس؛ لبنان و رژیم صهیونیستی با میانجی‌گری آمریکا توافق کردند که مذاکراتی را برای حل اختلافات مرزی خود آغاز کنند.

به گزارش وبسایت آکسیوس، باراک راوید، خبرنگار اسرائیلی، اعلام کرد که این مذاکرات با هدف حل‌وفصل اختلافات باقی‌مانده درباره مرز زمینی بین دو طرف انجام خواهد شد.

یک مقام کاخ سفید نیز تأیید کرد که به‌عنوان بخشی از این تفاهمات، اسرائیل با آزادی پنج زندانی لبنانی موافقت کرده است.

لبنان پیش‌تر خواستار خروج کامل نظامیان صهیونیست از خاک خود شده بود، اما رژیم اشغالگر همچنان نیروهای خود را در پنج موقعیت راهبردی در جنوب لبنان حفظ کرده که برخلاف قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل است.

پربازدیدترین آخرین اخبار